Urtekildens Butikk

Salgsbetingelser


Startsiden > Urtekildens Butikk > Salgsbetingelser

 

Betaling

Bestilte varer sendes normalt med vedlagt faktura som har 15 dagers betalingsfrist fra fakturadato. Ved påminnelse om forfalt faktura, tillegges et purregebyr på kr 70,-. Er ikke varen betalt etter 2. gangs purring, oversendes kravet til inkasso.

Ved store ordrer og bestillinger fra kunder med tidligere betalingsanmerkninger, forbeholder vi oss retten til å kreve forskuddsbetaling før varene sendes.

Levering

Normalt sender vi varer kun til adresser i Norge. Såfremt bestillingen mottas mellom mandag og torsdag, og varene finnes på lager, blir de normalt sendt dagen etter at bestillingen er bekreftet mottatt. Sendinger postlegges på hverdager (mandag-fredag), og bestillinger som vi mottar fra fredag til søndag blir normalt postlagt mandag eller tirsdag. I perioder hvor er vi på reise i forbindelse urteinnsamling eller andre formål, kan utsending av varer bli forsinket.

Varene sendes med Posten som brev eller klimanøytral servicepakke (vanligvis når forsendelsen veier over 1 kg). Forsendelseskostnader blir tillagt vareprisen og følger Postens satser + et administrasjonsgebyr på kr. 40,- som dekker emballasje, pakking og fakturering (se tabell over forsendelseskostnader under). Hvis en vare er utsolgt, vil det normalt være angitt i produktoversikten.

Retur- / angrerett

Etter angrerettloven har du full bytte- / returrett innen 14 dager etter mottagelsen, så lenge produktet er uåpnet. Send returvarer som vanlig brev eller pakke. Du må kontakte Urtekilden på forhånd og oppgi årsaken til at du ønsker å returnere produktet / produktene.

Vi setter vår ære i å levere produkter av høy kvalitet. Siden vi ikke har kontroll med hvordan produktene blir brukt av mottaker, kan vi imidlertid ikke ta ansvar for eventuelle bivirkninger eller skader som måtte oppstå ved bruk av de leverte varene.

Disse betingelsene gjelder for kunder bosatt i Norge.

Forsendelseskostnader

Varer fra Urtekildens Butikk blir sendt som Pakke til hentested, som Pakke i postkassen eller som Brev. Brevsendinger kommer normalt i kategorien 2-7 cm tykk sending (gul bakgrunn) og har de portosatsene som vises i tabellen under. Når vi sender varer som pakkepost, er portoen avhengig av både vekt på sendingen og hvilken sone pakken skal sendes til. Pakke i postkassen har normalt noe rimeligere porto enn brevsendinger og kommer dessuten raskere fram.

Postens portosatser for brev:

Totalvekt inntil Sendingen er 0-2 cm tykk og inntil 35,3 x 25 cm Sendingen er 2-7 cm tykk og inntil 35,3 x 25 cm Sendingen er mer enn 7 cm tykk, eller mer enn og 35,3 x 25 cm
Inntil 100 g Kr.   30,- Kr.   57,- Kr.   90,-
Inntil 350 g Kr.   48,- Kr.   57,- Kr.   90,-
350 g - 1 kg Kr.   90,- Kr.  105,- Kr. 140,-
1 - 2 kg (som brev) Kr. 125,- Kr.  135,- Kr. 175,-
Pakke til hentested eller Pakke i postkassen Pris avhengig av vekt og sone. Pris avhengig av vekt og sone. Pris avhengig av vekt og sone.

OBS: I tillegg til portoen kommer et gebyr på kr. 40,- som dekker pakking, emballasje og fakturering.

Satsene gjelder fra 1/1 2023.

Tilbake til Urtekildens Butikk