Urtekildens Butikk

Startside > Urtekildens Butikk  

 

Urtekildens Butikk er ikke en vanlig nettbutikk. Vi forsøker så langt det er mulig å yte personlig service når du bestiller varer, men vær oppmerksom på at vi ikke jobber som terapeuter og gir derfor ikke konkrete urtemedisinske råd over telefon eller e-post. Ved sykdom bør du ta kontakt med en kvalifisert terapeut som kan hjelpe deg å finne fram til den bakenforliggende årsaken til dine plager og foreslå hvilke urter du kan bruke.

I Urtekildens Butikk finner du primært tørkede medisinplanter samlet i Norge eller importert fra utlandet, og tinkturer laget av slike planter. Varene sendes med posten etter bestilling per e-post.

Les salgsbetingelsene
Generell informasjon om urtene i Urtekildens Butikk

TØRKEDE URTER OG URTETEER FRA URTEKILDEN
En oversikt over urter som er samlet i naturen i Norge eller importert fra utlandet og som du kan kjøpe fra Urtekilden. Du finner også en oversikt over urteteer som vi har laget.
 
URTEKILDENS TINKTURER
En oversikt over tinkturer av enkelturter og blandingstinkturer som er produsert av Urtekilden. Disse tinkturene selges ingen andre steder enn gjennom vår nettbutikk.
 
PRODUKTER FRA NATUR-DROGERIET
Fra Natur-Drogeriet i Danmark har vi gjennom den norske importøren Norges NaturmedisinSentral AS tatt inn noen spesielle og svært gode urteprodukter i kapselform. Det dreier seg om produktene Axel O. Hansen Formula 103, Schizandra og Insu Complex.
 
SVENSKDRÅPER
Urtekilden selger både urteblandingen som brukes til å lage svenskdråper og ferdig svenskdråpetinktur. Urteblandingen kommer fra Tyskland og er den originale blandingen omtalt av Maria Treben. Vi selger også boken Helse fra Guds apotek, hvor svenskdråpene er grundig beskrevet.
 
BOK OM MEDISINPLANTER I NORGE
Urtekilden selger boken Medisinplanter i Norge - helsebringende vekster i naturen, skrevet av Rolv Hjelmstad. Prisen for boka er hos oss kr. 300,- + forsendelse.
 
BRUKTE BØKER
Vi selger en del "overskuddsbøker" fra vårt rikholdige private bibliotek. Dette er bøker som vi er "ferdige med" eller som vi innser at vi aldri får lest. Derfor selges bøkene til svært hyggelige priser slik at andre kan få glede av dem. Bøker innen flere fagområder finnes representert, og det er mye såkalt "alternativ" litteratur. Nye titler legges ofte ut i de ulike kategoriene.
 

Bestilling av varer gjøres ved å sende oss en e-post (ikke bruk Messenger). Du får ordrebekreftelse via e-post med opplysninger om når varene blir sendt og hvilken betalingsmåte som blir valgt. På hverdager får du normalt ordrebekreftelse samme dag som vi mottar bestillingen og varene blir sendt påfølgende dag (gjelder mandag-fredag). Har du spørsmål om noen av varene kan du skrive disse i e-posten og vi vil svare så raskt vi kan.

Urtekilden
Fagerhaugvegen 55, 7340 Oppdal
Tel. 72 42 46 72

urtekilden@oppdal.com