Urtekildens Butikk
Rosenrot tinktur
 

Startsiden > Urtekildens Butikk > Rosenrot tinktur

 
Rosenrot tinktur Tinkturen er laget av Urtekilden. Det er brukt røtter og rotstokker fra planter som er samlet i naturen på Vestlandskysten.

Tinkturen selges i glassflasker med pipette. Hver 50 ml flaske har et innhold som tilsvarer minimum 20 g frisk rosenrot. Alkoholstyrken er ca. 46 %, og kan variere litt mellom hver produksjon.

Anbefalt dosering er 20-40 dråper tinktur i et glass vann eller annet drikke, 1-3 ganger daglig. Begynn gjerne med en lav dosering og øk den gradvis til ønsket virkning er oppnådd. Det er liten fare for å overdosere rosenrot, så hvis man føler behov for det kan hvert inntak gjerne være høyere enn 40 dråper. På grunn av rosenrotens oppkvikkende virkning, er det lurt å innta tinkturen på formiddagen.

Rosenrot er en adaptogen urt. Det vil si at den tilpasser sin virkning etter kroppens behov og kan derfor være til hjelp ved svært mange fysiske og psykiske plager og ubalanser. Urten er kjent for å virke på binyrene og bidrar dermed til at vi tåler dagliglivets mange stresspåvirkninger på en bedre måte. Rosenrot har også ry for å kunne gi mer energi og øke både den fysiske og mentale prestasjonsevnen.

Etter vår mening er rosenrot den nyttigste viltvoksende medisinplanten i Norge. Vi mener også at tinktur er den beste formen å innta rosenrot i (les mer om tabletter, kapsler og tinkturer). Når man velger å bruke rosenrot for økt velvære, mener vi dessuten at det viktig at produktet er laget av planter som har vokst i Norge og således har "norske energier". Les mer om rosenrot.


Priser:
En  50 ml flaske rosenrot tinktur koster kr 175,-  + forsendelse
 
Forsendelseskostnader (porto + kr. 40,- for pakking og fakturering) som kommer i tillegg til prisen på varene:
1-2 flasker kr. 95,-. 3-7 flasker kr. 140,-. 8 flasker eller mer sendes normalt som Servicepakke og fraktprisen er avhengig av både totalvekt og postsone.
 
Bestilling:
Tinkturer bestilles ved å sende en e-post til post@rolv.no der du angir hvor mange flasker du ønsker å kjøpe. Husk å oppgi fullt navn, postadressen som varene skal sendes til og et mobilnummer som du kan treffes på. Når vi har mottatt bestillingen, sender vi en ordrebekreftelse per e-post med beskjed om når og hvordan varene blir sendt.

Urtekildens Rosenrot tinktur kan kun kjøpes hos:

Prisen gjelder fra 1/1 2020

Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal  
E-post: post@rolv.no

Tilbake til Urtekildens Butikk